Ποιοι είμαστε

Η DMB Hellas Products με δυναμική παρουσία στο χώρο του καλλυντικού από το 2003 προσφέρει προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα και ολόκληρη την οικογένεια. Με οικολογική και κοινωνική ευαισθησία δημιουργεί ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης που χαρίζουν λάμψη και αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Οι νέες ιδέες αποτελούν για εμάς έμπνευση αλλά και μοναδική πρόκληση για τη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων, απόλυτα συνυφασμένων με την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, στην καλύτερη πάντα δυνατή τιμή. Γιατί γνωρίζουμε ότι η ομορφιά δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα. Γιατί φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε καλλυντικά για να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής μας.

Τα προϊόντα της DMB Hellas Products ανήκουν στο χώρο των καλλυντικών ευρείας διανομής.Ventus Beaute, Gaia Ethereal Beauty, X-Bite, Natural Touch, Alice's Senses, Try me PROFESSIONAL και μία μεγάλη σειρά επωνύμων private labeled (PL) προϊόντων, είναι μερικά από τα brands που μπορείς να εμπιστευτείς για τη δική σου ομορφιά. Με παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανακάλυψε τη σειρά περιποίησης που σου ταιριάζει, επέλεξε το δικό σου μυστικό στην καθημερινή φροντίδα και υγιεινή.

Η DMB Hellas products σε καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς!

Διεύθυνση: Οδυσσέα Ελύτη & Κ. Βάρναλη 36, T.K. 133 41 Άνω Λιόσια, Ελλάδα