Πληροφορίες αποστολής

Τρόποι Αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ή με μεταφορική εταιρεία σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου. Είναι ευθύνη σας να ελέγξετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση για τυχόν απώλειες ή ζημιές και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας αν διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Τα έξοδα αποστολής:
1. Για παραγγελίες εσωτερικού:
o Παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 25€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
o Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 25€ υπάρχει χρέωση 5 €
2. Για παραγγελίες εξωτερικού (και Κύπρο):
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 70€ γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.
Οι Παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 70€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.
Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.
Διεύθυνση: Οδυσσέα Ελύτη & Κ. Βάρναλη 36, T.K. 133 41 Άνω Λιόσια, Ελλάδα